Earth Of Luxury

Het is bijna winter! Een nieuw kapsel en een nieuw geurtje…

intro

Net als het geval is bij je kleding, geldt voor jouw kapsel dat jij jezelf kunt klaarstomen voor de winter. Hierbij geven wij een aantal herenkapsels voor de winter waarmee je de komende maanden stijlvol doorkomt. In de winter draait het allemaal om extra body met behoud van stijl.

Lange side part

Lange side part

Een goede side part raakt nooit uit de mode. Er is echter wel een wezenlijk verschil tussen de zomerse en winterse variant. Voor de winter kun je ervoor kiezen om de bovenkant van je haar langer te laten groeien. De achterkant en zijkanten kunnen worden opgeschoren, echter met een wat langer standje. Zorg ervoor dat de hoofdhuid hier bedekt blijft. In de winter draait het allemaal om die wat vollere look. Omdat het haar bovenop langer is, draag je deze side part in elk geval niet omhoog of als kuif: laat ‘m relaxed over je hoofd vallen. Dit is een perfect herenkapsel om er in de winter passend maar toch ‘clean cut’ bij te lopen.

Klassieke pompadour

Pompadour

De klassieke pompadour is niet te kort. Bovenop niet, maar vooral aan de zijkanten niet. In de klassieke pompadour zie je in principe nergens de hoofdhuid. Deze stijl biedt ruimte voor een wat lossere benadering: de kuif hoeft niet per se slick of strak te zijn, een natuurlijke look kan prima.

mad-men-season-6-jon-hamm-january-jones

Vrouwen houden van een lekker ruikende man. Maar heeft jouw favoriete geur wel het gewenste effect bij de dames, of loop jij al jaren vergeefs te spuiten? Geloof het of niet, maar er is nu onderzoek naar gedaan. Alan R. Hirsch, hoofd van de Smell & Taste Treatment and Research Foundation onderzocht wat de drie mannelijkste geuren zijn waartoe vrouwen zich voelen aangetrokken.

 Hierbij de top 3 wintergeuren:

  1. amen_pure_malt_2013_thierry_mugler_07ada6d014 Pure malt a*men, Thierry mugler
  2. GivenchyPi, Givenchy
  3. Yves_Saint_Laurent_L__039_Homme_Intense_100ml_1376574746L’ Homme Intense, YvesSaintLaurent
Dit bericht is gepubliceerd op 8 oktober 2014 om 23:55. Het’is opgeslagen in Geen categorie en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Plaats een reactie